tirsdag 19. februar 2013

Søt topp


Hva er vel bedre enn og kunne strikke en mønster topp uten så mye som å strikke en vrangmaske? Det kan man nemlig med denne toppen. Oppskriften finner dere her: http://www.pickles.no/st-sommertopp/

Jeg har valgt og strikke den i Drops Exstra fine Merino noe som gjør at den er litt fastere enn orginalgarnet. Skulle jeg valgt igjen tror jeg kanskje jeg ville brukt Drpms baby merino i stede.

Ta dere gerne en tur innom min facebook side også:

mandag 18. februar 2013

*Trommevirvel*


Tiden på å deltas i konkurransen er over og vinneren er trukket, ikke så mye jobb siden det var 3 deltakere.

ÅÅÅ den heldige vinneren er: Edny på: http://ednysinepuslerier.blogspot.no

4 nøster med Viking Sportsragg kommer i posten snart så fort jeg får adressen.





søndag 17. februar 2013

Patentstrikket jakke

Jeg må egentlig bare le når jeg ser resultatet selv om jeg egentlig også er veldig fornøyd. Det var bare ikke helt slik den skulle bli, og her er grunnene:
  1. Den skulle egentli strikkes i Semilla Flame fra Bc garn, Jeg har strikket den i dobbel Babymerino, Jeg skulle heller valgt dobbel Ekxstra Fine Merino.
  2. Mens jeg strikket gjore jeg en fail på de maskene som man skulle løfte bare rett av satt jeg tråen forran, det skulle være bak. Jeg oppdaget ikke feilen før jeg var nesten ferdig. og synes nu det ble fint slik og selv om det ikke ble som jeg trodde.
  3. Den skulle være til meg men den er nok nærmere str 10-12 år en min str S.
Jeg er som sagt fornøyd med den, den ble bare ikke som jeg trodde :P

Oppskriften finner du forresten i: Strikkemagasin Nr 12/2012

lørdag 16. februar 2013

Gutt og jente

Det er bra lenge siden sist jeg har strikket lester nu. Måtte jo nesten lære meg det på nytt. Men morro var det og fort gikk det jo også. Disse er jo små da ca str 20-22 så virkelig babylester

Mønster: Gutt og jente fra boken alle mine lester

Garn: Drops babymerino

Mengde: under et halvtnøste av hver farge

fredag 15. februar 2013

Nederlag men godt for noen kanskje

Jeg som hadde satt i gang den flotte konkurransen her får å få mer oppmerksomhet om facebookgruppen min, trodde jeg. Vel det var i allefall det jeg selv trodde helt til jeg fikk en mail fra facebook om at jeg ikke hadde lov å ha konkurranser får å få liks på facebook og at jeg måtte ta den bort med en gang ellers ville de slette siden min.

Vel da hva det ikke mye annet å gjøre en og ta den bort og slette alt som hadde med den og gjøre.

Men frykt ikke dere som alt hadde meldt dere på er skreve ned og deltar på lik linje med de andre på konkurransen jeg starter nu.

Premien er:
Viking sportsragg, 100g rød, 100g svart.

Alt du trenger å gjøre denne gangen er å skrive en komementar under dette innlegget og du kan bli den heldige vinneren. Trekker en vinner mandag like etter kl 20.

Jeg hadde jo lovet å ha en konkurranse der dette var preminen, Ja da holder jeg den også selv om den ikke ble helt som planlagt.

Dere har selvfølgelig enda lov og besøke min facebookside: https://www.facebook.com/StrikkeSofie Jeg kan bare ikke friste dere med en mulig premie.

onsdag 6. februar 2013

babybody nr4

Jeg klarer ikke la vær og strikke disse nu. Denne er i str 9 til 12 månder. Inspirasjon fra familien 8/2012 men har endret en del på den i farger og lengder.

Men nu blir det tror jeg en stund til jeg strikker denne igjen har nemlig akkurat startet på en knall rosa genser jeg snart skal få ferdig.

Minner om konkurransen min som enda går som du finner på innlegget under.

tirsdag 5. februar 2013

Jeg har et problem

Jeg har vist gjort det igjen. Skulle bare en liten tur innom butikken og handle noe jeg hadde glemt av til middagen, mens jeg sto og ventet i kassen så jeg bladet i strikke hyllen og jeg kunne ikke la vær jeg måtte jo bare ha det. Enda jeg har bare noen hundre andre oppskrifter som jeg skal strikke så fort jeg rekker. Avhengig nei aldri.

 Denne gangen er det Allers som har gitt ut et strikke blad med 87 oppskrifter, har allerede lagt min elsk på noen av dem som skal strikkes
 Blant annet dette som kan brukes som skjerf og som vest
Å den hite tunikaen her virket bare nydelig, så da er det bare en ting og gjøre nemlig og sette seg og gjøre ferdig det som alt er på pinnene sånn at det er plass til noen nye prosjekter.