lørdag 8. juni 2013

Kaptein Sabeltann genser


En ny dille har nådd meg og fra nu av er jeg redd det blir en del av disse fremover. Denne skal ut til en bursdagsgave i dag. Den er i str 4 år men etter og ha prøvd den på min 3 åring fant jeg ut at den var bare akkurat til han så da passer det jo bra at det skal gis til en som blir 2 år. Og nr to er jeg alt i gang med, Den skal bli til min lille gutt og er litt lei seg for at denne ikke var til han. På den har jeg byttet det røde med turkis/blå og håper det blir bra. Og nr 3 er under planlegging bursdagsbarnet i dag har nemlig en bror som også fyller år snart så da blir det mer. Heldigvis går disse fort og strikke. ca 5 dager med montering.

Mønster: Fra dalegarn, Jeg har kjøpt den på Jens Hoff på City Syd i Trondheim. Her finnes det en gratis utgave av mønstret https://picasaweb.google.com/babsyen/Strikking men synes den var noe vanskelig og se og lese.

Garn: Freestyle fra dale

Besøk gjerne min facebookside også https://www.facebook.com/StrikkeSofie

4 kommentarer:

 1. Kjempefin. Kaptein Sabeltann gir seg aldri he he... Jeg strikket en slik til min sønn får noen år siden ca. 16-17 år... Han er i dag 21 år.
  Kul , kanskje jeg hiver meg på en til mitt barnebarn om et par år.
  God helg
  Hilsen Strikkeogheklelise.blogg.no

  SvarSlett
 2. hei strikker du på bestilling ? tenkte på en sabeltann genser i str 5 år

  SvarSlett
 3. Ja denne strikker jeg på bestilling.

  Du kan kontakte meg på sofiet@live.no eller https://www.facebook.com/StrikkeSofie

  SvarSlett
 4. Er det oppskrift på sabeltanngenser/pinky genser i str 14 år?

  SvarSlett

Alltid hyggelig med noen ord fra de som er innom