tirsdag 5. februar 2013

Jeg har et problem

Jeg har vist gjort det igjen. Skulle bare en liten tur innom butikken og handle noe jeg hadde glemt av til middagen, mens jeg sto og ventet i kassen så jeg bladet i strikke hyllen og jeg kunne ikke la vær jeg måtte jo bare ha det. Enda jeg har bare noen hundre andre oppskrifter som jeg skal strikke så fort jeg rekker. Avhengig nei aldri.

 Denne gangen er det Allers som har gitt ut et strikke blad med 87 oppskrifter, har allerede lagt min elsk på noen av dem som skal strikkes
 Blant annet dette som kan brukes som skjerf og som vest
Å den hite tunikaen her virket bare nydelig, så da er det bare en ting og gjøre nemlig og sette seg og gjøre ferdig det som alt er på pinnene sånn at det er plass til noen nye prosjekter.

2 kommentarer:

  1. Hei og takk for kommentar hos meg. tror vi er litt lik og har samme smak. Likte begge desse tinga du nevner her. Ikkje til meg da, men til generasjoen yngre enn meg. Skal sjå vi lager kvar våre eksemplar av dette begge to. Ha ein fin kveld

    SvarSlett
  2. Kjenner meg igjrn i dette:) Jeg har også et garn og oppskriftslager som vokser fortere enn jeg greier å strikke unna. Det er så mange fine blogger som gir inspirasjon til nye prosjekter:)

    SvarSlett

Alltid hyggelig med noen ord fra de som er innom